Recencies - De Groot Tegels BV Uden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Recencies

Schrijf hier uw bevindingen met De Groot Tegels bv.

4.9 / 5
87 beoordelingen
53
1
0
0
1

Eric en Mieke
27 okt 2015
20 jaar geleden nieuw huis gebouwd en al het tegelwerk door de Groot laten maken. Super tevreden. Dus nu we onze badkamer wilde vernieuwen natuurlijk weer terug bij de Groot! Onze badkamer is weer prachtig geworden!
Paul, Tonnie en Ellie Bedankt !
tonny-gerrie raijmakers
03 jul 2015
paul de groot heeft bij ons vakkundig een tegelvloer gelegd . de hele beganegrond ligt er keurig in.
natuurlijk op zijn tijd koffie en cola want het was best warm,maar ook gezellig.
ook in de winkel goed geholpen door tonny en ellen, vakkundig advies.
kortom wij zijn dik tevreden.

tonny en gerrie raijmakers

Riny van den Boom
12 jun 2015
Afgelopen weken hebben we door de Groot, maar dan door Paul en Piet, een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het gaat om de hal, de woonkamer, de keuken, nog een hal, de WC en de badkamer. Tevens zijn in de WC en de badkamer de wanden betegeld. Alles ziet er perfect uit en er is dan ook keurig werk geleverd. Ook het voegwerk is prima verzorgd. Tevens hebben ze de inrit e.d. weer achtergelaten zoals het voorheen was, dus keurig schoongemaakt en alle rommel is meegenomen.
De 2 tegelzetters maak je s'morgens blij met een kop koffie en tevens wordt dan besproken wat er die dag gaat gebeuren. Over alles wordt overleg gepleegd en je kunt zelf aangeven hoe je het hebben wilt. Op zijn tijd koffie of frisdrank wordt door hun op prijs gesteld en een worstenbroodje of appelflap gaat er altijd wel. Maar dat lust ik zelf ook dus dat komt mooi uit. Paul en Piet, maar ook Tonnie en Ellie, bedankt voor de adviezen het leveren van een hele mooie tegelvloer.
Dries en kristel
01 jun 2015
Goede service, ervaringsdeskundig en prima vakmanschap
Nikki Korsten
17 apr 2015
Deze week is er door De Groot een hele mooie vloer in ons nieuwe huis gelegd. Onze gewenste tegel lag niet in de winkel, maar werd toch zonder problemen gewoon geleverd. We zijn helemaal tevreden. Alles netjes en heel strak gelegd. Ze hebben het daarnaast ook nog eens super netjes, zonder rommel, achtergelaten. Bedankt!
Rink Weijers
02 apr 2015
Veghel 2 april 2015,
We hebben uitstekende ervaring met de Groot Tegelzetter. Het was voor ons een gok omdat wij uit Duitsland verhuisden naar Nederland en niet bekend zijn met het bedrijf.
Vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling hebben we een fijn gevoeld ervaren en is de dienstverlening naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Bedankt voor het leggen van onze prachtige tegelvloer.

met vriendelijke groeten
Gijs Rink en Han Weijers
Nico Schoemaker en Karen Koppel
22 maa 2015
Hartelijk bedankt voor het geweldige tegelwerk van onze badkamer. Al in de showroom met alle moeite en geduld geholpen voor de mooiste combinatie, we hebben uiteindelijk voor 'hout' op de vloer gekozen: het is prachtig geworden! De afwerking is perfect, het ziet er fantastisch uit. Paul is een echte vakman, ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
René Verstraten en Mira Sever
24 feb 2015
Echt vakwerk. Werken netjes en schoon. Ruimen alles netjes op. Ze poetsen bijna alle cementsluier van de tegels af wat voor ons zeer makkelijk schoonmaken was. Zijn stipt op tijd aanwezig. Kunnen we iedereen aanraden! Met vriendelijke groet, René en Mira
Wim Schraven
29 jan 2015
De Groot Tegels Uden is een klantgericht en vriendelijke organisatie die meedenkt met de klant en zorgvuldig is als het gaat om het nakomen van afspraken. Het werk werd bij ons door Paul keurig uitgevoerd.
Het resultaat is dat wij tevreden zijn over het geleverde tegelwerk.
Wim Schraven.
Sandra
19 jan 2015
Vloer is prachtig en de service was perfect,
groeten Sandra
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu