Recencies - De Groot Tegels BV Uden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Recencies

Schrijf hier uw bevindingen met De Groot Tegels bv.

4.9 / 5
87 beoordelingen
53
1
0
0
1

Pim vd Hogen
27 jan 2021
Jullie bedankt voor de duidelijkheid, zorg en natuurlijk de tegels. Wij zijn er heel blij mee!
Winnie
22 nov 2020
Tonny, dankjewel dat je ervoor gezorgd hebt dat je ondanks de drukte het toch hebt weten te regelen dat Paul alles in week af kon maken.
Eerder heeft Paul onze garage prachtig betegeld en ook nu weer heeft hij weer vakwerk geleverd. Onze hal en toilet zien er schitterend uit. Alles netjes schoon achtergelaten en binnen een week ook nog even terug gekomen om een detail af te maken.
Marco en Nicole
29 aug 2020
Onze begane grond is vakkundig en naar onze tevredenheid gelegd. Paul en Piet gaan zeer netjes en snel te werk, tevens brengen de heren gezelligheid mee. Communicatie is top en duidelijk. Heel fijn dat De Groot tegels alles onder 1 dak hebben van vloerverwarming tot de tegels! Het eindresultaat is schitterend geworden.
Broekhaus
04 jul 2020
Het voordeel van de groot is, dat je weet wie bij jouw de tegels komt leggen, alles is netjes afgewerkt en de afspraken zijn keurig nagekomen.
Jeanette van Burgsteden
23 jun 2020
Fantastische service bij Tegelhandel de Groot, vriendelijk en vakkundig advies en tegelzetter Paul is helemaal TOP! Paul heeft bij ons met ondersteuning van Piet zowel de badkamer als de gehele begane grond van tegels voorzien, het ziet er supermooi uit. De mannen werken snel, schoon en gezellig . Helemaal blij met deze vakmannen. Helaas kan ik maximaal maar 5 sterren aanklikken ;-)
Henk Schiltmans
04 apr 2020
Vakwerk uitgevoerd volgens afspraak. Alles netjes afgedekt tijdens en vooraf aan het werk. Goed advies en correcte financiele afhandeling. Complimenten.
Marius Maas
20 maa 2020
Paul de Groot heeft bij mij op een fantastische wijze de badkamer betegeld. Hij heeft een hele mooie tegelcompositie bedacht. Opvallend is ook zijn permanent overleg en check mij als opdrachtgever...!! Verder werkt hij zeer secuur, maakt hij alles keurig schoon. Paul is een op en top vakman en ieder zeer aan te bevelen.
Ronnie Vink
21 feb 2020
Dank voor de uitstekende service, zowel verkoop als plaatsen! Wij zijn enorm tevreden EN super blij met onze nieuwe tegelvloer en toiletwand. We zullen jullie zeker aanbevelen!
Judith van Delst
12 feb 2020
Ik kan de service en deskundigheid die familie de Groot biedt, iedereen aanbevelen. Zij verstaan hun vak als geen ander en dat zie je terug in het eindresultaat. Paul is een vriendelijke en kundige tegelzetter. Hij heeft bij mij de badkamer en het toilet met precisie betegeld met goede afstemming vooraf. Het eindresultaat is werkelijk prachtig, ik ben er heel blij mee!
H huijbers
27 jan 2020
Hoi Tonny,

Ik wil je even bedanken voor het snelle inplannen van de vloer.
En een compliment voor de tegelzetter, het ziet er super uit!

Bedankt voor de goede service!
Terug ... 2 3 4 ... Volgende
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu