Recencies - De Groot Tegels BV Uden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Recencies

Schrijf hier uw bevindingen met De Groot Tegels bv.

4.9 / 5
88 beoordelingen
55
1
0
0
1

M verhoeven
06 maa 2017
Wij zijn erg tevreden over de service van de Groot. We zijn goed geadviseerd over de keuze van de vloertegel en de tegels zijn bijzonder netjes gelegd. Het ziet er heel strak uit en ook is alles netjes achter gelaten. We hebben een mooie vloertegel van 80x80 laten leggen met vloerverwarming. De afspraken zijn allemaal heel goed nagekomen en de planning kon helemaal aan onze wensen aangepast worden. Een aanrader!
Anny en Cor
14 feb 2017
Fijn geholpen in de winkel, planning en uitvoering perfect.
bedankt voor het mooie resultaat.
Groet Anny & Cor
Wil vd Steen
13 feb 2017
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer mede door het professioneel betegelen door Paul. Op het laatst toch nog andere vloertegels uitgezocht, dat was geen probleem.In april de vloer in de huiskamer gelegd met betonlook, ook daar alleen maar lof. Dank jullie wel.
John van Maren
22 sep 2016
2 weken geleden zijn bij ons 90 x 90 cm betonlook tegels gezet over een bestaande vloer met vloerverwarming en het is echt een zeer geslaagd resultaat. Ligt er perfect in, supernetjes gewerkt met opruimen en denken in oplossingen. Paul en Piet hebben de vloer gelegd en is echt vakwerk afgeleverd. Ik zou een nieuwe vloer zo weer door de Groot laten doen. Scherpe prijs / vakwerk / veel ervaring / fijne mensen om mee te werken.
Mike Saatrube
07 jul 2016
Doordacht advies, rekening houdend met wensen en mogelijkheden. Na het advies en het inmeten keurig gelegd door Paul en Piet. Inclusief plinten en zelfs daar waar de aannemer niet goed had gemeten een tegel op maat gemaakt door een gedeelte van de onderkant weg te slijpen. Vakwerk.
Na het lijmen en leggen ook keurig opgeruimd. Netjes in werk en omgang. Aanrader voor kleine en grote tegelwerken.
marion van den heuvel
04 jul 2016
Afgelopen week zijn bij ons op de hele benedenverdieping nieuwe tegels gelegd en wij zijn zeer tevreden. Zowel hoe we geholpen werden in de showroom, het advies, de mogelijkheid om tegels mee naar huis te nemen om te kijken hoe ze liggen maar ook de duidelijkheid waarmee alles werd uitgelegd. Ook de tegelleggers die afgelopen dagen De Groot Tegels bij iedereen kunnen aanbevelen.
E. van Baal
15 jun 2016
Op 13/14 juni 2016 heeft de Groot tegels gelegd in mijn hal en keuken.
Men kwam precies volgens afspraak en er werd secuur en vakkundig gewerkt. Het is mooi om vakmensen aan het werk te zien.
Het waren vrij grote tegels die men heeft gelegd (45 x 90)
Ik kan geen minpunt ontdekken en zal het bedrijf zeker aanbevelen aan mijn kennissenkring.
Ook de showroom en de advisering was goed en prettig, tegels koop je niet elke dag en een gedegen advies is erg belangrijk.
Al met al ben ik zeer tevreden, TOP !!
C. van Thiel
31 mei 2016
Heel eerlijk en duidelijk advies in de winkel. Zelfs na sluitingstijd. Bij het bezichtigen van de thuissituatie kregen we zelfs advies om bepaalde zaken niet te doen.! Heel eerlijk voor de klant dus!
Ronald en Karin Dibbits
23 feb 2016
Een Goed Gevoel,
Dat is wat we kregen toen we bij de Groot tegels binnen kwamen.
Deskundig, groot assortiment en meedenken met de klant dat gaf ons, Een Goed Gevoel.
Inmiddels is onze vloer gelegd, vakkundig door twee vakmannen !
Nu hebben we een prachtige vloer en....,
Een Goed Gevoel !
Ketelaars
14 jan 2016
Goede service, prijs, advies, ervaren tegelzetter (Paul).
In één woord SUPER!!!
Terug 2 ... 6 7 8 ... Volgende
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu